Suggesties | Prijs |
---|---|
Voorgerecht | |
Rundscarpaccio met rucola, parmezaanse kaas en pijnboompitten | € 18,50 |
Burrata/rucola sla/tomaten /pesto/ parmezaanse kaas (optioneel verse truffel) | € 14,50/€ 19,50 |
Kikkerbillen in look/room saus | € 15,00 |
Garnaalkroket (1 stuk) | € 10,00 |
Hoofdgerecht | |
Mosselen op wijze van de chef | € 29,50 |
Kabeljauw/groene asperges/aardappel- creme/prei/parmezaanse kaas | € 28,00 |
Kalfsentrecote/ jus van La Trappe Quadrupel/aardappelmousseline /bospeen. | € 33,00 |
Sliptongen (3 stuks) met frietjes en salade | € 25,00 |
Steaktartaar op wijze van de chef | € 19,50/€ 29,50 |
Pasta Carbonara | € 19,00 |
Nagerecht | |
Crepes Suzette | € 12,00 |
Sabayon met grand marnier | € 10,00 |