Suggesties Prijs
Voorgerecht
Rundscarpaccio met rucola, parmezaanse kaas en pijnboompitten € 18,50
Kikkerbillen in look/room saus € 15,00
Garnaalkroket (1 stuk) € 10,00
Hoofdgerecht
Kabeljauw/groene asperges/aardappel- creme/prei/parmezaanse kaas € 28,00
Steaktartaar op wijze van de chef € 19,50/€ 29,50
Wild
hazenrugfilet/porto/chocolade/ui tarte tain/witlof/knolselderij/paddestoel/pastinaak € 34,00
fazant/paddestoel/cognac/bospeen/spruitjes/ aardappelmousseline € 29,50
Konijn op wijze van de chef € 24,00
Hertenstoofpot/cranberries compote/bospeen/spruitjes € 24,00
Nagerecht
Sabayon met grand marnier/vanille ijs € 12,00
Crepe suzette/vanille ijs € 12,00