Suggesties Prijs
Voorgerecht
Rundscarpaccio met rucola, parmezaanse kaas en pijnboompitten € 18,50
Burrata/rucola sla/tomaten /pesto/ parmezaanse kaas (optioneel verse truffel) € 14,50/€ 19,50
Kikkerbillen in look/room saus € 15,00
Garnaalkroket (1 stuk) € 10,00
Hoofdgerecht
Mosselen op wijze van de chef € 29,50
Kabeljauw/groene asperges/aardappel- creme/prei/parmezaanse kaas € 28,00
Kalfsentrecote/ jus van La Trappe Quadrupel/aardappelmousseline /bospeen. € 33,00
Sliptongen (3 stuks) met frietjes en salade € 25,00
Steaktartaar op wijze van de chef € 19,50/€ 29,50
Pasta Carbonara € 19,00
Nagerecht
Crepes Suzette € 12,00
Sabayon met grand marnier € 10,00